Ontwikkeling Bloemistenlaan (update 29 januari)

De panden van de voormalige wasserij en tegelhandel aan de Bloemistenlaan staan al geruime tijd leeg. Eigenaar Het Bleekveld BV heeft het plan om op deze locatie 33 woningen (22 eengezinswoningen en 11 appartementen) en een verdiepte parkeergarage te realiseren. Voor de projectontwikkeling en procesbegeleiding is de Interegion Groep ingeschakeld. Voorafgaand aan het project heeft een bodemsanering plaatsgevonden.

Ter voorbereiding van het nieuwbouwproject houdt de projectontwikkelaar  afstemmingsoverleg met vertegenwoordigers van de omliggende straten en met het bestuur van het wijkcomité Tuinstad-Staalwijk.

Wat volgt is de wijziging van het bestemmingsplan. Een traject van 26 weken dat in maart begint. Terwijl het bestemmingsplan ter inzage ligt worden de bouwplannen in de periode mei en juni verder uitgewerkt. Vanaf juni t/m september kunnen de benodigde vergunningen binnengehaald worden en kan het verkooptraject in gang worden gezet. Vanaf maart 2021 zou dan de bouw van start gaan voor een periode van pakweg anderhalf jaar. Als er op enig moment een bezwaarprocedure nodig is, zal de planning uiteraard vertraging oplopen.

Meer weten?

Wij houden u op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar wijkcomite.tuinstad.staalwijk@gmail.com.

Verkoop van woningen zal medio mei/juni 2020 zijn, procedure van verkoop is nog niet vastgesteld, maar  geïnteresseerden kunnen zich het beste melden via info@interegion.nl onder vermelding van naam en bereikbaarheidsgegevens.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Ontwikkeling Bloemistenlaan (update 29 januari)

  1. Nikkypeterzen@hotmail.com schreef:

    Beste heer/mevrouw,

    Is er al meer bekend over verkoop van de woningen en is er een indicatie qua prijzen? Ik ben hier samen met mijn vriend erg geïnteresseerd in!

    Met vriendelijke groet,

    Nikky Peterzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *