Ontwikkeling Bloemistenlaan (update 15 mei)

De panden van de voormalige wasserij en tegelhandel aan de Bloemistenlaan staan al geruime tijd leeg. Eigenaar Het Bleekveld BV heeft het plan om op deze locatie 33 woningen (22 eengezinswoningen en 11 appartementen) en een verdiepte parkeergarage te realiseren. Voor de projectontwikkeling en procesbegeleiding is de Interegion Groep ingeschakeld. Voorafgaand aan het project heeft een bodemsanering plaatsgevonden.

Op 12 mei j.l. heeft B&W een ontwerp voor de wijziging van het bestemmingsplan vastgesteld. Het ontwerp ligt gedurende zes weken ter inzage.

Participatie

De projectontwikkelaar heeft al in een vroeg stadium contact gezocht met diverse bewoners(groepen). Met het oog op het algemeen belang van de wijk heeft ook het wijkcomité een aantal keren met de projectontwikkelaar en de gemeente overlegd. Bij de bewoners van panden aan de Zoeterwoudsesingel gaat het voornamelijk om de erfafscheidingen, en de bewoners van de Bloemistenlaan hebben moeite met de uitgang van de parkeergarage en de rooilijn van de geplande bebouwing. Hoewel op dit moment (nog) niet aan alle wensen gehoor is gegeven, is het wijkcomité van mening dat het participatieproces in grote lijnen goed verloopt.

Meer weten?

Wij houden u op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mail naar wijkcomite.tuinstad.staalwijk@gmail.com.

Verkoop van woningen zal medio mei/juni 2020 zijn, procedure van verkoop is nog niet vastgesteld, maar  geïnteresseerden kunnen zich het beste melden via info@interegion.nl onder vermelding van naam en bereikbaarheidsgegevens.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Ontwikkeling Bloemistenlaan (update 15 mei)

  1. Nikkypeterzen@hotmail.com schreef:

    Beste heer/mevrouw,

    Is er al meer bekend over verkoop van de woningen en is er een indicatie qua prijzen? Ik ben hier samen met mijn vriend erg geïnteresseerd in!

    Met vriendelijke groet,

    Nikky Peterzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *